Kampweg 178, 2990 Wuustwezel

Snelle takeldienst en pechverhelping 24/7

Internationale takeldienst en pechverhelping

Weigert uw voertuig dienst? Uw panne is zo van de baan dankzij de snelle takeldienst en pechverhelping van Auto & Truck Service VDC uit Wuustwezel (Antwerpen). Wij staan 24/7 voor u klaar. We zijn een internationale en door Traxio erkende takeldienst. We maken bovendien deel uit van het politie F.A.S.T. + project voor de E19. Tot ons cliënteel rekenen wij particulieren, lokale en federale politiediensten, transportfirma’s en bijstand firma’s.

Pechverhelping 24/7 bij u ter plaatse

Wilt uw voertuig niet starten op een koude winterochtend? Zit u met een lekke band? Een ander mechanisch defect? Geen probleem, Auto & Truck Service VDC zorgt 24/7 voor pechverhelping bij u ter plaatse met onze uitgeruste servicewagen, ingericht met al het nodige gereedschap, materiaal en signalisatie om de herstelling veilig uit te voeren langs de weg. Kan de panne toch niet ter plaatse hersteld worden? Dan kunnen wij met onze eigen takelwagens uw voertuig afslepen naar onze werkplaats.

Ons wagenpark

Wij takelen uw wagen vakkundig, van een kleine personenwagen tot een grote trekker-oplegger combinatie of autobus: geen uitdaging is ons te groot of te zwaar!

Contacteer ons

Snel interventievoertuig met signalisatie:

Voor uw en onze veiligheid beschikken we over een snel interventievoertuig voorzien van een dakpijl en de nodige afbakingskegels. Dit interventievoertuig komt steeds als eerste ter plaatse om de zone van het ongeval veilig af te bakenen en de situatie in te schatten om de takeling zo snel mogelijk te laten verlopen. Ons interventievoertuig is ook uitgerust met een stroomgroep, snijbrander, vloeistofpomp bij lekke brandstoftank, opslagvaten, compressor, …

Behandeling van ladingverlies:

Voor behandeling van ladingverlies zijn we zelf voorzien van een kniklader met lepels en een puinbak om pallets of verloren lading zo snel mogelijk te verwijderen. Nadien wordt de straatveger eraan bevestigd om alles proper achter te laten.

Personenwagens en lichte vrachtwagens takelen:

Auto & Truck Service VDC beschikt over vrachtwagens om personenwagens en lichte vrachtwagens te takelen en af te slepen. Deze vrachtwagens zijn uitgerust met een autolaadkraan en H-juk om uw voertuig veilig en zonder verdere schade te bergen en zijn voorzien van een bril om een tweede voertuig of aanhanger af te slepen. We kunnen tot 7 gestrande personen vervoeren in deze vrachtwagens.

Voertuigen tot 26,5 ton takelen:

Voor het zwaardere werk kunnen we terugvallen op onze Mercedes Actros 3357 met een zware uitschuifbare hefboom die 55 ton heft, voorzien van twee lieren van 23 ton. Met de uitschuifbare hefbalk onderaan heffen we tot 26.5 ton, tevens voorzien van een busbril voor het afslepen van bussen. Verder beschikken we over een eigen trekker die ook ingezet kan worden voor het verder afslepen van opleggers bij gestrande trekkers.

Na de berging worden uw voertuigen en lading in onze overdekte en beveiligde loods gestockeerd voor verdere afhandeling.