Kampweg 178, 2990 Wuustwezel

Eigen remservice bij remproblemen

Eigen remservice 

Voor al uw remproblemen kan Auto & Truck Service VDC in Wuustwezel, Antwerpen, u een totaalservice aanbieden. Alles gebeurt in eigen beheer.

Remmen laten testen op de remmentestbank

Onze remservice start op de remmentestbank. Die laat ons immers toe om een juist beeld te krijgen van de remkrachtverdeling van uw voertuig. Wegtrekken bij het remmen? Trillende remmen? Ongelijk remmen? Onvoldoende remkracht? Alles wordt hier duidelijk. De remmentestbank is vrij toegankelijk, ook voor bedrijven die hun wagen zelf onderhouden en nog snel even de remmen willen laten testen en regelen voor het aanbieden aan de keuring.

Onze diensten in eigen atelier

Uitdraaien van remtrommels, herbeleggen van remschoenen, afdraaien van remschijven en slijpen van vliegwielen, losse remschoenen en trommels: alles doen we in eigen atelier. We beschikken over een ruime stock van remonderdelen, beleg, trommels, remblokken, remschijven, remregelaars, …

De remprofessor

Door de huidige strenge normen op de automobielinspectie is het soms niet voldoende om enkel de remmen te vernieuwen. Het is aan te raden om de ronding van de remschoenen aan te passen aan de ronding van de remtrommel. Ook hiervoor beschikken wij over speciale apparatuur, namelijk de remprofessor.

Meer informatie nodig?