Kampweg 178, 2990 Wuustwezel

Onderhoud van uw wagenpark met bedrijfsvoertuigen

Wij onderhouden uw volledige wagenpark

Auto & Truck Service VDC uit Wuustwezel (Antwerpen) onderhoudt uw volledige wagenpark met al uw bedrijfsvoertuigen van monovolumes, bestelwagens en (zware) vrachtwagens, tot opleggers en bussen. Of het nu is om een defecte lamp te vervangen, uw voertuig keuringsklaar te maken of voor een groot onderhoud, wij staan steeds tot uw dienst!

✔ Alle merken en maten

Met hefbruggen van 3.5ton tot 28ton en een smeerput van 20m kunnen we nagenoeg elk voertuig aan. Voor ons is niets te zwaar of te groot!

✔ beste kwaliteit

Dankzij een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij uw voertuig voorzien van de beste smeermiddelen en kwaliteitsonderdelen.

✔ Steeds up-to-date

Daar de technologie in de automobielwereld niet stilstaat, volgen wij regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de hedendaagse technieken.

✔ Snelle service

Wij beschikken over een universeel diagnosetoestel om foutcodes uit te lezen, onderhoudsindicators te resetten en parameters te controleren om een snelle en zo correct mogelijke analyse te maken van uw voertuig.

Na de berging worden uw voertuigen en lading in onze overdekte en beveiligde loods gestockeerd voor verdere afhandeling.